maandag 12 juni 2017

Dag 1

Maandag , 12 juni 2017

Beste ouders , familie , vrienden en klasgenootjes

Wij zijn goed aangekomen in Waregem ! Rond 10u15 reden we het BLOSO domein op …. en nadat we enkele algemene afspraken gemaakt hadden , konden we eindelijk de kamers zien , waar we deze week in zullen overnachten ! Na het uitpakken van onze koffers konden we al eens op verkenning in het gebouw ! Het auditorium , de ontspanningsruimte , de eetzaal ….. het viel allemaal erg in de smaak van jullie kids ! Om 12u kregen we ons eerste middagmaal : kip met rijst overgoten met een zacht currysausje! Vervolgens moesten we ons al direct omkleden naar onze paardentenue , want om 2u kwamen Delphine en Wendy ons al halen ! Met kriebels in de buik (en sommigen met een ei in de broek) werden de eerste stappen in de paardenwereld gezet : van een rondleiding in de manege , verzorgen en borstelen van de pony’s , paarden leren benaderen tot het uiteindelijke rijden …. al van de eerste dag werden jullie kapoenen omgetoverd tot ruiters die enorm genoten van het eerste contact met de paarden . Ik laat voor de rest de foto’s voor zich spreken ! Tot zover het eerste verslagje , maar we houden jullie zeker en vast verder op de hoogte ! Vele groetjes van meester Len , juf Kathleen en juf Hilde ….. maar natuurlijk vooral van jullie kinderen !

4 opmerkingen:

 1. Oooh tof om dit te lezen waar worden de foto's opgepost aub grtj mama van Kyra ik volg jullie verhalen en avonturen elke dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste ouders, familieleden, vrienden,
  foto's vinden jullie rechts bovenaan op deze blog. Veel kijkplezier!
  Groetjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk ik ben benieuwd naar kaoutar.Eerste keer op een paard.
  Zalig dat ze naar hun zin hebben
  Ik volg wel en zal van hieruit mee genieten.groetjes mama van kaoutar xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke foto's, dikke merci dat we de kids op deze manier kunnen volgen ik kom zeker enkele keren per dag kijken op dit blog.

  BeantwoordenVerwijderen